_ iets niet duidelijk?

Veelgestelde vragen

Kan ik wekelijks een vast tijdstip boeken?

Je kan nu een wekelijks vast tijdstip boeken voor een minimumperiode van 20 weken, startend in de week van 20 augustus 2021. Gelieve te mailen of te bellen voor meer info.

Kan ik materiaal huren?

Rackets en ballen kan je in onze automaat vinden. Betalen gebeurt contactloos via de app of met de bankkaart.

Kan ik lid worden van The Box?

Om het sporten zo toegankelijk en laagdrempelig mogelijk te houden, werkt The Box niet met een ledensysteem maar wel volgens het pay & play principe. Je boekt online een baan en zit verder nergens aan vast. Kom je regelmatig sporten? Maak dan gebruik van onze clubpromotie. Je betaalt 200 euro en kan spelen voor 250 euro. Dit komt neer op een korting van 25%.

Wat bij slecht weer?

Het voordeel van outdoor padel is dat het - in tegenstelling tot tennis - niet seizoensgebonden is. Je kan het dus zowel 's zomers als 's winters spelen. Zelfs een beetje regen kan de pret niet bederven. Enkel bij hevige regen en wind wordt het spel gehinderd en kan je uiteraard kosteloos annuleren.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Bij The Box kan je je boeking tot 6 uur voor de match zelf kosteloos annuleren in de app Playtomic. Ga hiervoor naar je profiel, druk op de 3 puntjes bovenaan rechts, kies 'my bookings', open de boeking die je wil annuleren, druk helemaal onderaan op cancel. Binnen de 6 uur voor de match kan je enkel telefonisch annuleren.

Kan ik lessen volgen?

Samen met Antwerp Padel Academy organiseren we regelmatig lessenreeksen, stages en clinics. Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op de website https://www.antwerpadelacademy.com.

Let's play padel!

Waar wacht je nog op?

Ontdek nu wat padel allemaal te bieden heeft!